Stiri

11.06.2007

Lansare oficiala Transib.ro

In data de 11 iunie 2007
s-a lansat oficial site-ul www.transib.ro apartinand companiei S.C. Transib S.R.L. din localitatea Sliminc, judetul Sibiu.

Acest site a fost creat de compania S.C. SOFTESS 21 S.R.L. ( www.softess21.com) fiind una din cele mai dinamice companii de pe piata Romaneasca de soft oferind la ora actuala o gama larga de servicii printre care se numara gazduirea si crearea paginilor web.

Citeste toata stirea ...

Bustean

Lemnul, este o materie prima valoroasa necesara in industria lemnului, a mobilei si a hartiei.Cererea de lemn este tot timpul foarte mare, pentru ca este accesibil, maleabil, prelucrabil si are un aspect placut. Fiecare material lemnos are o nervura caracteristica, specifica. Aceasta este vizibila in sectiunea longitudinala a arborelui; in acest caz se poate observa structura interna formata din fibre si celule. Materialul lemnos se poate imparti in doua grupe principale: lemn de esenta tare, (fag, artar, plop) si lemn de esenta moale (brad, molid). Lemnul de esenta tare cu o nervura frumoasa este o materie prima valoroasa a industriei mobilei.


Bustean mare, gros
bustean mare
Dintr-un bustean de calitate superioara, cu putine noduri si crapatruri se pot taia mai multe scanduri bune.


Busteni mici, mai subtiri
bustean mic
Bustenii mici modelati la dimensiuni egale , pot fi taiati in cherestea cu dimensiuni standard.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! Web design by SofteSS 21