Stiri

11.06.2007

Lansare oficiala Transib.ro

In data de 11 iunie 2007
s-a lansat oficial site-ul www.transib.ro apartinand companiei S.C. Transib S.R.L. din localitatea Sliminc, judetul Sibiu.

Acest site a fost creat de compania S.C. SOFTESS 21 S.R.L. ( www.softess21.com) fiind una din cele mai dinamice companii de pe piata Romaneasca de soft oferind la ora actuala o gama larga de servicii printre care se numara gazduirea si crearea paginilor web.

Citeste toata stirea ...

In primul rand sa facem cunostinta

Dar inainte de asta iti multumim ca ne vizitezi si iti uram pe aceasta cale:

Bun venit!

Noi ne numim TRANSIB si suntem o companie de renume in domeniul forestier.
Sloganul nostru este: Noi chiar stim sa pretuim adevarata valoare a lemnului din Romania.

Despre noi iti spunem doar asa in cateva cuvinte deoarece stiti si dumneavoastra proverbul: "vorba multa este saracia omului". Cuvintele care ne caracterizeaza cel mai mult sunt munca si pasiunea. Da este adevarat, muncim de diminata pana seara fiindca avem satisfactia sa multumim pe toata lumea. Credeti ca muncim singuri? Raspunsul este NU! Din punctul acesta de vedere suntem o echipa foarte bine formata si organizata care dispune bineinteles si de o gama intreaga de scule si utilaje. Compania S.C. Transib S.R.L. a luat fiinta in anul 1993 in localitatea Slimnic, judetul Sibiu. Transib S.R.L. a acumulat o experienta vasta in domeniul forestier, incercand in tot acest timp sa-si valorifice calitatiile. Inca de la inceput compania a progresat datorita clientelei fidele care a fost alaturi de noi. Cam atata despre noi. Va rugam acesati si celelalte sectiuni ale sit-ului pentru a descoperii mai multe lucruri despre produsele si serviciile pe care le oferim. Va multumim ca ne-ati vizitat si va mai asteptam pe la noi. Daca doriti sa ne cunostem mai bine accesati sectiune CONTACT si completati formularul.

Cu stima, Simona si Cornel Mitrea.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! Web design by SofteSS 21