Stiri

11.06.2007

Lansare oficiala Transib.ro

In data de 11 iunie 2007
s-a lansat oficial site-ul www.transib.ro apartinand companiei S.C. Transib S.R.L. din localitatea Sliminc, judetul Sibiu.

Acest site a fost creat de compania S.C. SOFTESS 21 S.R.L. ( www.softess21.com) fiind una din cele mai dinamice companii de pe piata Romaneasca de soft oferind la ora actuala o gama larga de servicii printre care se numara gazduirea si crearea paginilor web.

Citeste toata stirea ...

Lansare oficiala Transib.ro - 11.06.2007

In data de 11 iunie 2007 s-a lansat oficial site-ul www.transib.ro apartinand companiei S.C. Transib S.R.L. din localitatea Sliminc, judetul Sibiu. Acest site a fost creat de compania S.C. SOFTESS 21 S.R.L. ( www.softess21.com) fiind una din cele mai dinamice companii de pe piata Romaneasca de soft oferind la ora actuala o gama larga de servicii printre care se numara gazduirea si crearea paginilor web. Site-ul www.transib.ro isi propune pe acesta cale sa isi dezvolte aria de acoperire in toata tara, migrand astfel de la o piata locala la una nationala. Scopul acestei migrari este de a face cunoscuta oferta serviciilor pe canalul internet. S-a ales implementarea unui site deoarece acest lucru implica un canal de marketing simplu, fara costuri prea mari de creare si promovare. In site sunt prezentate date generale despre companie, imagini ale companiei, produsele si serviciile pe care le ofera aceasta dar si lucruri mai putin intalnite in genul acesta de site-uri cum ar fi: sectiune de stiri si articole utlile. Din punct de vedere al publicului (audientei) se doreste o crestere progresiva a numarului de utilizatori. Mai multe informatii despre numarul de utilizatori si promovarea site-ului vor fi precizate in stirile urmatoare.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS! Web design by SofteSS 21